Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Tokratna radijska kuhinja je še posebej zanimiva. Izvedeli boste kaj je fuzijska kuhinja, kako se lahko mednarodne kuhinje združujejo, med drugim tudi to, kje vse najdemo alternative praženega kromprija v svetu. Za piko na i, pa še malce nenavaden recept – naša kuharica Mojca vam bo zaupala, kako pripraviti čili con carne s kislim zeljem.
594 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Tokratna radijska kuhinja je še posebej zanimiva. Izvedeli boste kaj je fuzijska kuhinja, kako se lahko mednarodne kuhinje združujejo, med drugim tudi to, kje vse najdemo alternative praženega kromprija v svetu. Za piko na i, pa še malce nenavaden recept – naša kuharica Mojca vam bo zaupala, kako pripraviti čili con carne s kislim zeljem.
Neveljaven email naslov